Sivut

sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Mihin rentoutusvalmentajaa tarvitaan?

Hissipuhe

Olen Henna Hänninen HeHin toimistolta. Tarjoan toimiston tukipalveluita yrityksille sekä rentoutusta ja siihen liittyviä arjen hallintaa ja työelämää tehostavia valmennuksia yrityksille ja yksityisille. Rentoutuminen tarkoittaa muuttunutta fysiologista ja tajunnan tilaa. Sen avulla voidaan mm. lisätä itsetuntemusta ja -arvostusta, suorituskykyä, stressinhallintaa ja tehostaa oppimista. Niistä saa hyvin rahassa mitattavan hyödyn mm. sairaspoissaolojen vähentymisenä ja työnteon tehostumisena.

Rentoutuskäynnit perustuvat asiakkaan itsensä asettamiin tavoitteisiin ja millaisena hän muutoksen näkee. Onko sinulla mielessäsi joku asia, jonka toivoisit olevan eri tavalla esim. 3 kk päästä? Mene tästä Mitä kuuluu? -verkkokauppaan ja valitse ensimmäinen yksilörentoutuskerta -50% alennuksella. Koodi on HALKU19 ja se on voimassa 28.2.2019 asti.


Yllä oleva teksti liittyi rentoutusvalmentajakoulutuksen viimeisen viikonlopun harjoituksiin. Koulutuksen lopetus oli tiukka  puristus sisältäen yhteenvedon koko koulutusjaksolta ja näyttökokeet asiakastilanteissa.

Tavoitteina on ollut saada perusta mentaalivalmennukselle ja ymmärtää sen ja rentoutuksen käyttömahdollisuudet sekä saada käyttöönsä arkeen sovellettavia rentoutuksen menetelmiä. Teoriaopinnot sisälsivät tietoa mm. stressistä, suggestioista, itsetunnosta ja positiivisesta ajattelusta. Ja kokemani perusteella voin suositella rentoutusvalmentajan koulutusta:
  • oman elämän hallintaan
  • itsetuntemuksen parantamiseen
  • valmennus- ja opetustyötä tekeville
  • esimiestyöhön
  • ammatillisena lisäkoulutuksena
Sen lisäksi sensovalmentaja Jouko Mikkola on painottanut koulutuksen myötä tulevia kaupallisia mahdollisuuksia, jota yritykset ja yhteisöt voivat hyödyntää toimintansa tehostamiseen ja kassavirtansa parantamiseen.

Tämän koulutuskokonaisuuden on hyväksynyt Suomen Hypnoosiliitto SHL ry. Nyt saat minusta
tavoitteisiisi vastaavan, tuoreen ja motivoituneen rentoutusvalmentajan helposti käyttöösi.

Henna Hänninen
puh: 0400553732
email.: hehinpostia@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti