tiistai 14. elokuuta 2018

Onko osaaminen jo hyödynnetty?

Tarvitaanko teillä vahvistusta asiakaspalvelun hoitoon, projektinhallintaan, laskutukseen tai markkinointiin? HeHin toimiston palvelusta löytyy lisäsresurssit näihin eri tarpeisiin. Kokemusta on sekä kotimaan markkinoilta että yhteydenpidosta ulkomaille.

Koulutukseltani olen Bachelor of Business Administration eli kansainvälisen kaupan tradenomi. Opinnot ovat antaneet valmiudet yritystoiminnan kansainvälisyyden johtamiseen mm. ottamalla huomioon eri kulttuurit, operatiiviset toiminnot kuljetusten ja projektien hallinnassa. Lisäksi keskityin opinnoissani ihmisten johtamiseen ja henkilöstöhallintaan. Näillä osa-alueilla tunnen olevani omalla maaperälläni ja innostuvani tiimien johdosta ja kokonaisuuksien hallinnasta. Koulutus oli kokonaan englanninkielinen, mikä käy minulta sujuvasti.

Työkokemusta on vuosien mittaan kertynyt kaupan alalta, jossa kontakteja ja operatiivisia toimia on hoidettu sekä kotimaassa että ulkomaille suuntautuen. Erityisosaamiseni on ihmisten kohtaamisessa, joka on karttunut viimeaikaisessa esimiestyössäni Contact Centerissä. Ihmisten arkipäiväjohtaminen vaatii erilaisten persoonallisuuksien huomioonottamista, hienovaraista tilanteiden hallintaa ja tulevaisuuden suunnittelua. Siihen liittyy läheisesti myös markkinointi, millaisen viestin yritys yhteisesti antaa ulospäin. Jokaisessa työssäni olen päässyt osaksi asiakaspalvelua sekä markkinointia, joihin on käytetty myös sosiaalisen median eri kanavia.

Tarjoan HeHin toimiston kautta vastuullisesti tehtyä työpanosta muiden käyttöön, kun yrityksen tarve on esimerkiksi osa- tai määräaikainen. Yrittäjänä tehty työ helpottaa luonnollisesti ostajayrityksen henkilöstökuluja, mutta sitä vastoin yritys saa intohimoisen ja tehokkaan työntekijän. Maksat siis vain tehdystä työstä!

Ole rohkea ja kysy yhteistyöstä:

puh.: 0400553732
email: hehinpostia@gmail.com
www.facebook.com/hehintoimisto/
www.linkedin.com/company/hehintoimisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti