maanantai 12. syyskuuta 2016

HeHin toimisto

Ajattelin kertoa lyhyesti siitä, mitä yritykseni HeHin toimisto tekee tai voisi tehdä. Nyt kun yrityksellä on takanaan pari toimintakuukautta, olen päivittänyt LeaStore.fi-verkkokaupan Facebook-sivua, vastannut asiakasyhteydenottoihin ja ollut mukana kehittämässä paria mainoskampanjaa. Sen lisäksi olen jakanut mainosflyereita ja pistänyt asiakirjoja järjestykseen.

Viime viikolla vietettiin jälleen Yrittäjän päivää, minkä merkeissä luin mm. tämän blogitekstin "Kuka ymmärtää yrittäjää?". Siinä kuvataan yrittäjän taivalta, jossa polttoaineena toimivat yrittäjän oma unelma ja intohimo. Matka voi välillä olla työläs ja tärkeissä rooleissa tarpomisenkin aikana ovat kouluttautuminen, verkostot ja yhteistyökumppanit. Ja vaikka yrittäjällä täytyy olla vahva itseluottamus tekemiseensä, ilman tukiverkostoja kukaan ei jaksa. Sen verran voi jokainen yrittäjä taputtaa itseään selkään, että vaikka osa tavoitteista jäisikin saavuttamatta, sitä on silti todennäköisesti kehittänyt jotain uutta ja saanut paljon aikaan.

Mitä siis HeHin toimisto voisi tehdä? Voisin olla esimerkiksi päivittäisten rutiinien organisoija, laittaa ja pitää yrityksen dokumentit järjestyksessä, olla ensimmäinen joka vastaa asiakaspalvelussa, että joku on huomioinut yhteydenoton, juosta päivittäisiä asioita, osallistua markkinoinnin hoitamiseen, hoitaa laskutuksen, olla tuuraajana... Useimmiten yrittäjän paras osaaminen ja unelma on jonkin erikoistuotteen/-palvelun tekeminen, suunnittelu, ideointi, myynti. Harvemmin yritys kehittyy sillä, että yrittäjä itse järjestelee papereita taka-alalla vastaamatta sähköposteihin. Kehotan siis omasta puolestani yrittäjiä panostamaan laatuaikansa siihen tärkeimpään intohimonsa kohteeseen ja luomaan itselleen tarpeenmukaisen tiimin suorittamaan yrityksen tukitoimia.

Lainaan vielä lauseen Kuka ymmärtää yrittäjää? -blogipäivityksestä, "olisitko sinä ihminen, joka pysähtyi kuuntelemaan, kysyi yrittäjältä miten voit tai voinko auttaa?" Tämä on juurikin se paikka, jossa HeHin toimisto haluaa olla. Haluan olla auttavana kätenä yrittäjälle ja pienyrityksille, jotka eivät ehdi tai halua tehdä kaikkea itse. Ja haluaisin olla siellä mieluummin, ennen kuin yrittäjä on jo polttanut itsensä loppuun. Se, että kutsuu jonkun auttamaan, ei automaattisesti tarkoita satojen eurojen laskua, vaan kyse voi olla yksittäisestä tehtävästä tai vaikka parista tunnista viikossa. Siispä, jos joskus tuntuu, että köli raapii pohjaa ja eskimokäännös ei onnistu, ota silloin yhteys HeHin toimistoon! Yhteystiedot ovat alla:

puh: 0400553732
email: hehinpostia@gmail.com
www.facebook.com/hehintoimisto

1 kommentti: