tiistai 13. kesäkuuta 2017

Mitä saisi olla?

Toukokuussa järjestettiin Hämeenlinnan seudun yrittäjille ja yrityksille jälleen verkostoitumistapahtumana Hämeen Mafia -risteily. Vitsit, että tapahtuman järjestäjät osasivat jälleen yllättää ainakin minut positiivisesti! Sen parhaita puolia ovatkin yllätyksellisyys (tällä kertaa kokoontumispaikka olikin Aulanko Hämeenlinnassa eikä pääkaupunkiseudulla niin kuin ennen) , laadukkaat puhujat (mm. Arman Alizad), toimivat järjestelyt (bussikuljetukset ovelta ovelle, aikatauluista pidettiin kiinni) ja riittävän pitkä aika isolle joukolle nauttia yhdessä olosta ja verkostoitua haluamallaan tavalla (yli 300 osallistujaa). Haluan olla mukana taas seuraavalla kerralla!



Kaikilla tuntui olevan tapahtuman aikana yhteinen hyvä henki ja halu oppia uutta. Tänä vuonna teemana oli rohkeus. Itse olin onnellinen, kun sain tutustua moneen uuteen yritykseen ja vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa näkemieni vanhojen tuttujen kanssa. Olen saanut paljon positiivista palautetta, että HeHin toimiston toimintaidea olisi hyvä, ja kirjoitankin vielä kertauksena, miten yritykset voisivat sitä itselleen hyödyntää.

HeHin toimisto on yhtä kuin yrityksen ulkoistettu toimistopalvelu. HeHin toimistolta saa palvelun yritykseen paikanpäälle tai vastaavasti etänä tehtävän tukipalvelun. Näitä voivat olla mm.: yrityksen vastaanottopalvelu, asiakasyhteydenottoihin vastaaminen, yritysviestinnän tekstien kirjoittaminen, kuukausittaisen laskutuksen teko, some-markkinoinnista vastaaminen, yritystapahtumista vastaaminen, juoksevien asioiden hoito. HeHin toimisto antaa matalalla kynnyksellä palvelun hetkittäiseen tarpeeseen, johon ei ole tarvetta tai halua palkata kokopäiväistä henkilöä.

Nyt kun yritykseni on juuri täyttänyt yhden vuoden, sen puitteissa on tehty some-markkinointia, avustettu asiakaspalvelussa, kerätty asiakastietoja ja kasattu materiaalia kirjanpitoa varten. Mitä näistä toimistopalveluista saisi olla teille?